Reebok Sneakers Senaste Online

Reebokslätipörstmedsin snygga sportbh med ny reaktiv teknik

波士顿,6 augusti,2018 / PRNewswire / - Reebokgjordevågorispelbromsindustrin idagmedavslöjandetavReebok PureMove Bra:enförstaavsitt slag,mekaniskt drivna spelbh,somreagentraranmärkningsvärtochapassar sig until utvecklingföratttförsedamermed Enmodifieradåtgärdav kontrollochstöd,exakt varochnärdebehöverdet。

在enriktigtlångtid har kunden av kunskap skildrats besviknakvinnligiköparesomkännersigmissnöjdamedsina spelbh-alternativ,atthöjabanderollermedstörandedetaljersominnehållerenav femdamerärfortfarandebortafrånmotioneftersom de inte harrttreplbh。Beslutat att byta verksamhet somvanligtlämnadeReebokpåettäventyrreåtridraremed ett tydligt uppdrag:Bytbranschensriktmärkenförspebbhochåterställblen。 Reebok运动鞋SenasteFörnärvarande   ,litemeränfyrtioårefteratt de viktigaste spelbrorna kom until showet,ärReebokgladaattgöraettstort utseende somenförstaavsittsnyggaföremålsomlyfter framdenfräschauturlådansnyrestriktiva Motion Sense Technology。

Reeboks Motion Sense Technology är efterverkan av att behandla en exekveringsbaserad konsistens med STF (Sheer Thickening Fluid) - ett geliknande arrangemang som tar en fluidram när den är i stillt eller måttligt rörligt tillstånd och hårdnar och kontrasterar samtidigt som man rör sig vid högre hastigheter. Denna texturinnovation anpassar och reagerar på lämpligt sätt i kroppens form, hastighet på bårvävnad, och både komponerar och utvecklar kraft. Slutprodukten ger bärare en bh som sträcker sig mindre med hög effektutveckling, samtidigt som man ger tröst och lätt hjälp som man vill ha bland vila och lägre kraftövningar. För att ta mer in på PureMoves framsteg, klicka här.

Reebok Dam Skor SE "Vi kunde inte vara framme för att komma fram med ett objekt som skiljer hinder i en klass som har besvikit shoppare under en mycket lång tid, och kommer inte på några uppenbara innovativa vägar. Förbättringen har på ett pålitligt sätt varit i Reeboks DNA och sätter en accentuering om att byta och förbättra utmaningen bland de mest väsentliga välbefinnande kläderna för damer är inget speciellt fall, säger Barbara Ebersberger, VP Performance Apparel hos Reebok. "Ankomsten av PureMove markerar det första steget med en exceptionellt energiserande ny period för oss."

Vital i PureMoves treåriga framstegsprocess var Reeboks arbete i labbet, testning av bosutveckling och objektvariationer med Delaware University. Här förenade och samlade de insatserna på industrins normer för bosombiomekanik som skulle belysa både PureMoves sista plan och Reeboks kompletta spelbaksamlingar för FW18 och tidigare. Från och med för länge sedan införde industrin mätare för bos biomekanisk test normalt en normal av bara två till fyra rörelse sensorer på bröstet territorium för att spåra bob och stöd, men Reebok och University of Delaware använde 54 nya rörelsesensorer på denna zon mitt i dess grundlig testprocess och utnyttjade denna information för att garantera allt om inkapslad och representerad i PureMoves förbättring.

Slutprodukten är en plan med andra hud som gör det knappt där. Viktiga utförandehöjdpunkter i PureMove Bra, trots den mottagna texturinnovationen, inkluderar:

Andasperforeringar: Perforeringar fram och bak för att hålla dig sval och behaglig, oavsett fysisk rörelse.

Vanlig formning: Formad frambräda och fria skärkanter för en måttlig, andrahårig passform så att du kan flytta oinhibitivt utan avvikelser.

Måttlig konstruktion: Består av bara 7 speciella bitar av textur som formar kroppen för en jämn passform.

Reebok Mäns Skor Rabatt "Många skulle förvänta sig att ju mer hjälp en spelbh ger ger skulle likna de mer konsistens, band eller snårar den ingår. Under alla omständigheter, genom att använda vår Motion Sense Technology, är PureMoves plan avsiktligt den omvända", säger Danielle Witek, Senior Innovation Kläddesigner på Reebok. "Den måttliga planen för bh kan tyckas begå när du först håller den, men du borde inte misslyckas för att det inte finns hjälp eller innovation. Varje detalj är målmedvetet och enkelt utbildad av långa perioder av vår testning och forskning."

Vid leveransen kommer PureMove Bra att varatillgängligiettbreddatomfångav10 intressanta storlekar,som planeras uttryckligenadresseraköparekritikkring verksamheten“frånvaronavsvarförindividernasom hamnar i mitten av standard spel bh uppskattning,The PureMoveBragörEttstortutseendemåttår innehåller:XS,XS / S,S,S / M,M,M / L,L,L / XL,XL,XL / XXL,somäravseddaatt garantera en mer anpassadpassformförbärare。

Reebok PureMove Bra kommer endast att varatillgängligpåReebok.comfrånochmed augustisjuendeför$60.Följsavhelavärldenförmedlingiviktigaåterförsäljarensomörjarden30 augusti。Reeboks FW18 Hero BraackumuleringärtillgängligaidagpåReebok.com/HeroBraCollection额外的拼写文胸。