Senaste Nike Sneakers SE Kampanjer

Nike säger att det har sett "record commitment" sedan Kaepernick fynd

Nike VD Mark Parker sa sportkläder varumärket har sett "rekord engagemang" med kunder sedan rapportera sin korståg markera tidigare NFL-spelare Colin Kaepernick.

"Vi mår bra och är utomordentligt nöjda med det arbete vi har gjort," sade Parker i en inkomstmetod på tisdag, ESPN detaljerad.

"Vi vet att det är efterklart med inköpare här i Nordamerika och runt om i världen", 
Senaste Nike Sneakers SE fortsatte han.
 
Organisationen förklarade också i vinstsamtalet att dess inkomst ökade med 9 procent till 9,9 miljarder dollar i en period som fortsatte att löpa fram till 31 augusti.

Enligt ESPN har Nike-aktien ökat med 6,25 procent sedan det rapporterade arrangemanget med Kaepernick, som var den främsta NFL-spelaren till olik rasskillnad och polislöshet genom att ta ett knä bland den nationella salmen före rekreation.

Organisationen har dessutom tydligen lagt till 6,38 miljarder kronor till sitt incitament sedan arrangemanget, men det är otäckt, mängden av den utvecklingen kan tillskrivas föreningen med Kaepernick.

Erbjudande kostnader för organisationen utfördes på en oöverträffad hög inte för länge sen efter organisationens lager i början föll över 3 procent efter deklarationen av deras stöd hantera Kaepernick.


Nike Mäns Skor Sneakers Rabatt​ Trots det faktum att märket av Kaepernick välkomnades av många kunder med tilltala, skapade rörelsen dessutom reaktion från kommentatorer av avviksutvecklingen, inklusive president Trump.

"Mycket likadant som NFL, vars utvärderingar har gått ner, Nike blir helt avrättad med missnöje och svartlistor," talade presidenten inte långt efter deklarationen av arrangemanget.

I den nya Nike-kampanjen säger Kaepernick, "Ha förtroende för någonting, oavsett om det innebär att ge allting."


Nike Damskor Senaste Sneakers Kaepernick förblir en fri specialist quarterback som inte har spelat en NFL-omledning sedan slutet av 2016 i kölvattnet om att förvandla sig till substansen av avviksutvecklingen genom att böja sig under spelandet av den nationella låtens beröm.